NOIDAN KUU JA ASTRAALIMATKA STONEHENGEN MUUTOKSEN HETKEEN 18.11-19.11.2021

NOIDAN KUU 18.11.2021

Näinä kauniina energeettisinä täydenkuun ja  kuunpimennyksen hetkinä mieleeni nousee aina syntymäni hetki. 

Vuonna 1969 elokuussa täysikuu ja kuunpimennys olivat matkalla kohti yhtymää äitini ponnistellessa minua maailmaan. Yhtymä oli vasta tulossa 36 tunnin päässä mutta kuten nytkin tiedän,että energiat ovat jylläneet valtoimenaan päiväkausia ennen. 


Tunnen sukulinjani, verenperintöni ja muinaisen energian nousun vahvana. 


Se saa maailman välkehtimään erilailla. Voimakentät näkyvät spiraaleina silmissäni. 

Kaikki on kuin pitstoutunutta mutta se ei pelota minua. 

Äänet ovat vahvistuneet. Todellisuuksien päällekkäisyys saa kakofonian kaikumaan korvissani. 


Metsä hehkuu aavemaista vihreää ja haltiat ovat näkyvissä. 


Mihin tämä hetki meidät viekään?  


Minä lainaan omaa tekstiäni pyhäpäivän yöstä 2020, kun muistelin näkijä mummiani ja verenperintöäni sillä tunnen sukulinjojeni nousevan. He ovat kuin lohduttava voiman muuri, suojelus ja rakkaus. Aina kanssani ♥️


”Tajusin, kuinka olin sittenkin juuri siinä hetkessä löytänyt sen mitä sieltä etsin. 

Muistin mummini tuijottamassa kahvinporoja. Olin löytänyt verenperintöni, sinut verestäni


Ja tänä iltana täällä tunnen välillämme olevan verhon ohentuneen.  Kuljenme jälleen samaa janaa.

Tässä hetkessä aikojen virrassa  olemme läsnä kaikilla tasoilla.Yhtä menneisyydessä ja tulevaisuudessa . Poroina kahvikupissa. Kaksi naista, elämän kulkijoita.

Ojennan käteni läpi kuutamoisen yön, halki tähtikirkkaan taivaan ja tänä yönä kuljen kanssasi jälleen.” 


NOIDAN KUU JA ASTRAALIMATKA STONEHENGEN MUUTOKSEN HETKEEN 19.11.2021



Tein eilisissäkin huikeissa energioissa kaukohoidon eräälle ihmiselle. Hoidon aikana avautui niin itselle, kuin hoidettavallekin välitettäviä asioita. Itselle merkittäviä (enkä koskaan puhu asiakkaideni asioista) oli kaksi asiaa. 

Liekit käsissäni ja erään vuosia sitten kirjoittamani runon loppuosan tuleminen voimalla esiin loitsuna. Runo oli alkanut pyöriä päässäni jo aiemmin päivällä liitin sen kuuhun miettimättä sitä syvällisemmin.


 Nyt runo kaikui päässäni, kuin loitsu saaden voimaa ja värähdettä lausumisestani. Liekit kuumottivat käsissäni lausuessani yhä voimallisemmin ja voimallisemmin.


                              "Kuunvalossa, revontulessa,

                                  kaksoisliekki palaa, 

                                heidän maailmoissaan, 

                               rakkaus on suurinta taikaa.”  -Riikka-Lea-

         

                                  



Sanat ovat energiaa ja nyt tuo energia purjehti suustani ja käsistäni ulos sinne minne sen kuului mennä. 


Itselle tässä hullussa ajassa, jolloin pelko ja viha jylläävät maailmassa sanoilla on vahva viesti. Pysy rakkaudessa, luota antaen valosi loistaa sillä rakkaus on suurinta taikaa.



ILVES VOIMAELÄIN



Hoidon loppupuolella esiin käveli Ilves. Minulle ennestään tuntematon opastaja. Lapsena olen nähnyt luonnossa ilveksen mutta aiemmin se ei ole luonani vieraillut.


Yhteys muinaisiin heimoihin ja rakkaus on Ilveksen teemoja, jotka resonoivat itselle. 

Druidit!  nousivat heti mieleeni. 


Olen jostain syystä aina tuntenut heidät läheisiksi tietämättä heistä juuri mitään. Läheisimmin he nousevat mieleeni hetkissä metsissä jolloin tunnen erityisesti jonkin paikan pyhyyden. Silloin mieleeni nousee aina "Druidien pyhä paikka". 


Ilveksen yleisemmät viestit ovat muun muassa näkymättömyyden näkijä, jota kautta se on salaisuuksien paljastaja.Näkijän opas. 

Voimme mieltää tämän myös Pysy valppaana! Onko joku sitä mitä sanoo olevansa? Huomaatko mahdollisuudet?   


Ilves on yksin eläjä.Arki merkitykseen käännettynä se johdattaa niitä joilla on lahja hengellisten mysteerien ymmärtämiseen.

Jokainen ihminen tarvitsee luontaisesti omaa aikaa mutta sitten on niitä, jotka tarvitsevat sitä paljon enemmän ja vetäytyvät yksinäisyyteen sukeltaakseen syvälle tiedon lähteille. 


Ilveksen kerrotaan tuovan viestiä myös ajan ja tilan manipulaatiosta muissa maailmoissa, joka on noidalle välttämätön taito. Kaukohoidossa taikka näkemisessä, tiedon hakemisessa on kyse tuollaisesta hetkestä. 


Oli vaikea saada unta, väsymyksestäni huolimatta, ja nukahdinkin vasta hyvän matkaa 19.11 päivän puolella.



ASTRAALIMATKA STONEHENGEN MUUTOKSEN HETKEEN 19.11.2021



Yöllä tunsin jonkun tulevan ja kerkesin vain miettiä piru. 

Aikoinaan olen pohtinut omaa pirukäsitystäni ja se peilaa sekoitukseen pyhäkoulussa pelotteluun ja vaarallisiin väkivalataisin miehiin. Vaikka olen purkanut traumojani ja uskomuksiani niin esimerksi käsite pirusta on juurrutettu meihin vuosituhansien aikana ja löytynee kaikkien geeniperimästä sekä tietenkin kollektiivista. 


Syvässä alitajunnassa nuo käsitteet siis vielä kulkevat mukanani edustaen vaaraa.


Minut tempistiin jaloista ylös väärinpäin.

Sitten minut kiinnitettiin vatsastani seinään riippumaan. Energia niittasi minut seinään, kuin naulapyssy. Mielessä kiersi kaukaisena kaikuna Noitavainot ja hirtto. En nähnyt pitelijää. Kehoni taipui kaksinkerroin.  


Tuijotin asennostani lilaan pyörteeseen, jossa liikuteltiin ruskeita kivipaasia. Ne liikkuivat kuin shakkilaudalla. Tunne oli epämiellyttävä sillä minut pakotettiin katsomaan sitä.

 

Jossain kohti havahduin ja mietin unenpöpperössä, että paadet olivat etäisesti tuttuja. Vaivuin normaaliin uneen.


Aamulla olin hirvittävän väsynyt ja outoa kyllä koko kehoni tuntui todella kipeältä. Nousin käymään toiletissa. Jalkojani kramppasi ja jouduin ottamaan yöksi tarkoitettua magnesiumia. Menin takaisn sänkyyn nukkuakseni. Mielessäni kaikuva hullu tykytys, halusta saada tietää, ei jättänyt minua rauhaan.  


Nousin kaivamaan tietokoneen esiin katsoakseni olivatko yölliset paadet Stonehengestä ja siirsin jostain kumman syystä peittoni kokonaan pois sängystä. Se mitä paljastui järkytti minua vähän. On aivan sama kuinka paljon olen kokenut ja kuinka tietoinen olen, silti toisen todellisuuden viestit ovat välillä hyvin tyrmääviä. 


FYYSISEN PUOLEN NÄKYVÄT VIESTIT 


Neljä vuotta sitten metsässä törmäsin kasaan pöllönsulkia ja jäänteisiin. Kyykistyin tutkimaan niitä pitkäksi aikaa ymmärtämättä mitä näin. Olin siirtynyt erilaiseen tilaan ja energiaan. En koskaan koske kuolleen linnun ruhoon sillä tunnen kuoleman läsnäolon. Hämmästyinkin suuresti kerätessni kaikki sulat mukaani.


Hetken eteenpäin käveltyäni kuulin selkeän äänen, joka sanoi ”Käytä saamaasi tietoa viisaasti”. 


Nyt nuo sulat koristivat sänkyäni, kuin ovi. En todella ole niitä tietoisesti siihen laittanut.



Asuntoautoni tila on rajallinen ja kaikki sulkani ovat seinäkotelossa. 

Voisi miettiä, että pöllönsulat ovat tippuneet siitä ja asettautuneet tyynyjeni alle ja selkäni alle sekä reunukselle. Mutta ne ovat olleet sekamelskassa muiden sulkien kanssa missä on kotkan, haukkojen, korppien, kurjen, harakan, kukon ynm. sulkia niin sieltä ovat tulleet vain ne sulat, jotka liittyvät pöllö oppaaseeni. 


Kotelosta puuttuu 3 pöllöänsulkaa, yksi on rumpukapulassani, yksi on ollut alusta asti taustapeilissäni johdattamassa matkoillani ja yhden annoin sielunsiskollleni, joka tuntui tarvitsevan sitä. Kaikella on tarkoituksensa sillä tyynylläni oli yksi kurjensulka (kurki vie astraalimatkoille) lokin sulka (tasapaino) ja haukan sulka (sanasaattaja). 

 

Minulla on ollut elämäni aikana kehostapoistumiskokemuksia mutta silti näky itsessään järkytti ja oudoksutti. Sitten kiitollinen mielei alkoi hymyilemään.


Mitäpä muuta  Noitataival olisi ellei juuri tätä. Kulkea omasta pienestä rajallisuudesta uskomattomaan rajattomuutteen.


STONEHENGEN MUUTOKSEN HETKI



Etsin koneelta Stonehengen ja kyllä paadet näyttivät juuri sellaisilta. 

Poikani vei minut  Stonehengelle nelisen vuotta sitten mutta silti en muistanut tuossa hetkessä miltä paadet näyttivät ilman vahvistusta valokuvasta. 


Luin Stonehengestä lisää ja se mikä aukesi itselleni oli, että sen epäillään olleen kuukalenteri ennen, kuin se on muutettu aurinkokalenteriksi. 


Feminiinen kuu ja matriarkaalinen maailma on ollut olemassa kauan ennen patriarkaalisen maailman järjestyksen esiin marssia sillä naista on palvottu luojana. 


Tuntui, että minut pakotettiin katsomaan sitä murskaavaa hetkeä, kun feminiinen kuu ja sen voima alkoi hiipua. 


Astraalimatkoilla koen todella harvoin, jonkin epämiellyttäväksi tämä oli. En tuntenut kauhua, en itkenyt, enkä tuntenut vihaa mutta tunsin ilkeyttä. 


Upea noidan kuu ja feminiinisen voiman nousu saa aikaan vastareaktion, kaikkialla ja varsinkin varjoissa sisälläni mutta yhtä vähän, kuin kukka voi elää ilman auringonvaloa voin minä sanoa kehoni irti kuun sykleistä. Alkukantaisesta, muuntuvasta, salaperäisestä naiseuden voimasta. 


Minua jäi lopuksi vielä ihmetyttämään mikä on se todellinen viesti tuosta kaikesta?  Sillä liitän tähän vahavasti myös tuntemani muinaisen energian nousun. Yhteyden muinaisiin heimoihin ja muinaisen tiedon. Olivatko paadet, kuin lukkoja päässäni jotka olen lukinnut painaen muinaisen tiedon alas?


Sen lisäksi maailmassa nouseva propaganada siitä, että kaikki täytyy rokottaa ja "uskomushoitojen" liittäminen tähän asiaan. Kuulostaa aivan liikaa Noitavainolta. Tämä uutinen tuli esiin vasta matkani jälkeen 19.11 iltapäivällä. 


Haluni lähteä niin henkiselle kuin fyysisellekin Noitataipaleelle, halussani saada käpertyä itseeni, nousee merkittävään rooliin saamiani viestejä tarkastellessani. Olen oppinut, että kaikkeen tulee vastaus vaikka se ei tulis heti. Odottakaamme siis kärsivällisesti, kuin metsästävä ilves. 


 Voimaantukaamme toinen toisistamme ja tanssikamme kuun valossa matkustaen yhdessä kohti tuntematonta ja sen ylitse pysyen rakkaudessa, valossa ja luottamuksessa.


Rakkaudella Riikka-Lea Ketun Henki

Kommentit

Suositut tekstit